Home > Not Working > Anchor Tag Not Working In Ie

Anchor Tag Not Working In Ie

Contents

That being the case, you can just clone the clone to your account and use that form. For those interested, the filler content was generated with the great Gangsta Lorem Ipsum. Results 1 to 6 of 6 Thread: anchor tag not working in IE Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Rate This Thread Current Rating Excellent Reply With Quote 02-05-2009,10:45 PM #4 KarmicVisions View Profile View Forum Posts Registered User Join Date Feb 2009 Posts 2 Joomla IE Anchor Issues Has anyone found a fix for this have a peek here

more hot questions question feed about us tour help blog chat data legal privacy policy work here advertising info mobile contact us feedback Technology Life / Arts Culture / Recreation Science Write it this way: And this should work. Your name Your email Your Answer Post Answer JotForm Form Builder My Forms Form Templates Pricing API & Developers Apps Form Widgets Support Contact Us FAQ User Guide JotForm Status Community Thanks to this comment, it's as simple as adding the CSS display: inline-block to the named anchor elements. http://stackoverflow.com/questions/28092335/anchor-tag-not-working-in-ie

Ie11 Anchor Tags Not Working

In general, the ID attribute should be used unless some functionality only available to names is needed; in those cases its good practice to use both. It's hard to work on a solution until the "problems" are streamlined a little. Why not just put an ID on the body tag or some other tag at the top of your document and reference that?

esto solucionó mi problema! Tom responded: 6 years ago · Reply I didn't know about this IE problem - it came as quite a shock. Last edited by KDLA; 02-06-2009 at 01:27 PM. Thanks! KDLA Reply With Quote 01-28-2007,07:43 PM #3 porridge View Profile View Forum Posts Registered User Join Date Jan 2007 Posts 1 Originally Posted by KDLA You code the link like this:

Complete example, tested in IE 11.0.9600.17498 and working as intended:















Tag Not Working In Ie11 It works well on other browsers. –alicewilliam86 Jan 22 '15 at 15:22 3 There's no anchor () tag in that code. –TZHX Jan 22 '15 at 15:22 So It seems that at least in some cases, IE will not follow an HREF to an anchor *unless* the user has actually clicked the anchor with their mouse... Browse other questions tagged internet-explorer firefox or ask your own question.

Of course, if you wish to give attribution back to me, that would be very nice. :) This site is running WordPress with the iThemes Builder theme by iThemes. internet-explorer firefox share|improve this question asked May 11 '13 at 1:35 user2371913 1412 add a comment| 3 Answers 3 active oldest votes up vote 1 down vote After an issue I How to respond when someone praises about my Japanese? For instance: Point and Shoot Cameras And then further down the page: There are several different ones on the page.

Tag Not Working In Ie11

Could it be that when the page posts back and refreshes, the #top anchor is lost? @TZHX –alicewilliam86 Jan 22 '15 at 16:18 add a comment| Your Answer draft saved More hints asked 3 years ago viewed 4674 times active 1 year ago Upcoming Events 2016 Community Moderator Election ends Nov 22 Related 266'innerText' works in IE, but not in Firefox0Table row height Ie11 Anchor Tags Not Working It seems the javascript does execute, whereas the href itself is ignored on touch screens. Anchor Href Not Working In Ie Reply Chris Jean says: March 23, 2012 at 11:53 am Without being able to see the site in question, I really don't know how to help solve the problem.

I think this is a SharePoint issue and that's why I have also posted the issue over there. navigate here They jump a short distance down the page, but not to where they are supposed to. How do you simplify a log with an exponent in the base? Include with your questions a link to your website or a publicly accessible mashup that shows the issue... Anchor Tag In Ie11

But there is no option to execute the link as far as I remember. Thanks, sigmundquirrel Reply With Quote 12-27-2006,07:33 AM #2 TripperTreats View Profile View Forum Posts Visit Homepage New Coder Join Date Oct 2006 Posts 92 Thanks 0 Thanked 0 Times in 0 This link from TripperTreats to the W3C site had the answer: http://www.w3.org/TR/html401/struct/links.html It turns out that although all browsers SHOULD be able to find an anchor tag like , some Check This Out If you are a consumer looking for answers or to raise a question, it's highly recommended you head on over to http://answers.microsoft.comRob^_^ Friday, August 22, 2014 1:15 AM Reply | Quote

Thanks Page URL: http://form.jotformpro.com/form/30296353896970 IE image maps image replacement link Answered by jeanettebmz on January 30, 2013 at 06:01 PM The only workaround I can think of is to embed that It is still a pain to have to go through and a maintenance nightmare in the making. So, first we used the original solution posted by @Tkjune, but the CMS they are using uses tinymce and tinymce was "cleaning up" after them and removing the "unneeded" spaces.

For every complex problem, there is an answer that is clear, simple, and wrong.

CANADA Posts 6,746 illegally-closed tag. The site I gave you is the wrong site right now. If I was to change the anchors to absolute URLs, they would work but if clicked in the email they would navigate away from the embedded email to the browser which This works perfectly in every browser except IE8.

Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Internet Explorer TechCenter   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย (ไทย)대한민국 How canI remove this highlighting non-sense? Our friendly customer support team is available 24/7.We believe that if one user has a question, there could be more users who may have the same question. http://pgelections.com/not-working/anchor-tag-not-working-in-ie6.html Reply Mark Williams says: April 28, 2015 at 1:33 pm Apolgies for posting off topic and thanks for the reply.

Reply Anna says: March 23, 2012 at 11:50 am I would like to know as well:) I am looking for an answer and even though I applied a class to anchor Aug 7, 2012 f Comment [SOLVED] Anchor Tag Not Working In Internet Explorer! Using relative URLs can result in ambiguous behavior as you are seeing.